Благотворителен коктейл

Споделяме една хубава покана за теб от сдружение „Асоциация Аутизъм“, ако искаш дарявайки да се забавляваш!

С партньорството и подкрепата на Столична Община, Община Лозенец и организациите: Сдружение „Обединени бизнес клубове“, CEO Club, Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“, Етик Чарити ЕООД, и с широко медийно отразяване, подготвяме инициатива, включваща серия от събития, с цел набиране на средства за разширяване капацитета на вече действащия Център „Дъга“ с още 25 места и прилагани терапии.

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОКТЕЙЛ „Подай ръка на различните деца“

Под Патронажа на Кмета на София Г-жа Фандъкова
на 19.01.2017 г. от 19 ч. в Rainbow Plaza

Заповядайте и станете част от създаването на едно по-добро бъдеще и интеграция на нашите деца в обществото като си закупите куверт на стойност 50 лв. на посочената по-долу сметка или в брой от нашите разпространители. Моля потвърдете Вашето участие за 19.01.2017 г. поне една седмица предварително на 0889 07 66 56 или на имейл ymihaylova@gmsf.eu.

На Коктейла ще може да се участва в Търг и Томбола за набиране на средства за Асоциацията, като наградите и предметите са осигурени от Спонсори на Събитието. За вашето добро настроение ще се грижат водещият Иво Танев, както и известни певци и изпълнители.

Сдружение „Асоциация Аутизъм“, основано през месец май 2003 г., набира средства за разширяване капацитета на вече действащия Център „Дъга“ с поне още 25 места и на спектъра от прилагани терапии. Непосредствено до сградата на центъра има празно помещение с площ 140 кв.м., което може да се усвои за изграждане на отделни стаи за работа с деца, както и да се осигури пространство за ерго- и сензорна терапия. За каузата вече са набрани 100 000 лв., като половината от необходимата сума от 200 000 лв., е дарена от Райфайзен Банк, частни дарения и благотворителни събития на Асоциацията.

За Каузата на Благотворителния коктейл ще чуете лично от Председателя на Сдружение „Асоциация Аутизъм“- Мирена де Верт и Директора на Центъра за деца с аутизъм „Дъга“- Ани Андонова.

Набирането на средства се извършва по дарителската сметка на: Сдружение „Асоциация Аутизъм“, Банка ДСК, клон Батенберг, IBAN: BG59STSA93000004098345, BIC: STSABGSF Нека заедно направим крачка напред за осигуряване на достъпна терапия за повече деца с аутизъм, като станете Спонсор на събитието.
Сподели с приятели, ако статията ти харесва
FacebookTwitterGoogle+PinterestWhatsAppLinkedInSvejoEmailPrint
Етикети: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *