Помогни



Да помогнем на Коки да живее в нашия свят


Уебсайт: www.facebook.com/groups/1874844572742436
Телефон за контакт: 0895735369
E-mail: help_koko@abv.bg

Калоян е с диагноза „Вторичен недоимък на лактозата”, „нецелиакична глутеновата непоносимост” и „детски аутизъм” . Открити са и тежки метали в оргaнизмът му много над нормата (живак и алуминий). Коки беше на 1 годинка, когато забелязах, че е различен. Той седеше само по земята и си играеше със сатенени етикети на дрехи или кърпа, не говореше, не сочеше с пръст, когато иска нещо, не гледаше в очите, не изпълняваше кратки и точни команди (ела, дай, донеси) Коки не обръщаше внимание на никой. Споделих за това с личният му лекар, но той не обърна внимание.

Изчакахме 3 -4 месеца да видим как ще се развият нещата, но промяна нямаше, ставаше все по- зле и по- зле . Тогава решихме да запишем час при др. Щилианов – невролог във Варна. След прегледа при него, той сподели, че имаме симптоми от Аутистичния спектър и ни праща при доц. Георгиева в Св. Марина. Приеха ни в болницата, след пълни изследвания и обследване на детето беше поставена тази диагноза ГРР. Една година по- късно минахме на обследване в Св. МАРИНА психиатрично отделение и там ни поставиха диагноза „детски аутизъм” .

Сега Коки има шанс да се подобри, но за целта са ни нужни 16 000$ за лечение извън България. Имаме оферта за лечение от Киев, Украйна. От клиниката EmCell в Киев, дават не малки надежди за подобрението на Коки.

Банкови данни


IBAN: BG89PRCB92301049318117
Титуляр по сметката: Калоян Пейчев Казаков
Обслужваща банка: Про Кредит банк
BIC: BIC PRCBBGSF

Други разплащателни средства


Paypal: Help_koko@abv.bg