ПомогниДа помогнем на бебчо Криси


Уебсайт: www.facebook.com/Да-помогнем-на-бебчо-Криси-1533597863631280/
Телефон за контакт: 0897586882
E-mail: help_krisko@abv.bg

Криси е едно прекрасно , вече пораснало бебче на 2 години и 9 месеца от Благоевград . На 18.11.2014 год. ме приеха по спешност в родилно в Благоевград. Тоновете на бебчето бяха много слаби и по спешност го изродиха с Цезарово сечение.

Роди се 5.090 кг – много голямо бебе. Веднага го вдигнаха за педиатрията в София. Там нашето малко съкровище се бори за живота си цял месец.На 19.12.2014г. вече си беше вкъщи. Докторите ни го изписаха с думите, че всичко е наред и малкия Криси е едно здраво бебе. Да,обаче не беше така. Когато стана на два месеца, педиатърката му забеляза, че обиколката на главичката не нараства изобщо. Изпрати ни на преглед в София, направиха ни ТФЕ, ренген и накрая скенер. Оказа се, че има субдорални хематоми и се налага спешна операция.

Операцията мина успешно. Неврохирургът ни каза, че малкия герой има микроцефалия (атрофия на мозъка) и краниостенозата и на този етап нищо повече неможе да се направи! След това постъпихме в неврология в педиатрията, там ни поставиха и поредната тежка диагноза ДЦП квадрипареза. От тогава провежда ежедневна интензивна рехабилитация, която продължава и до днес. След 6 месеца направи и първия гърч и ни поставиха диагнозата епилепсия. Бяхме съсипани!!!

След дълго време търсене на най – доброто за Криси, стигнахме до информацията за болница в Китай в която се лекуват много деца от цял свят. Изпратихме си документите и ни изпраха покана за лечение. След броени дни ни предстои поредното заминаване за далечен Китай за да започнем трети курс на лечение там. Мечтаем си някой ден нашият малък герой да може да тича и да се радва на безгрижно детство. Това може да се случи само с твоята помощ.

Един курс на лечение в Китай ни струва около 30 000 лева за 4 месечно лечение, пари които са непосилни за нашето семейство! А Криси ще има нужда от още неопреден брой курсове . Молим те, помогни на малкия герой да продължава да се лекува в Китай. Ние и всички около нас виждаме напредъка и смисъл в тази борба . Моля те, дай му шанс да живее възможно най-пълноценно!!!

Банкови данни


IBAN: BG93STSA93000023160852
Титуляр по сметката: Кристиян Малинов Гусийски
Обслужваща банка: Банка ДСК
BIC: STSABGSF

Други разплащателни средства


Paypal: help_krisko@abv.bg