ПомогниИздаване на книга Те, Рододендроните


Телефон за контакт: 0888424381
E-mail: mir_en@abv.bg
Казвам се Миро и съм на път да осъществя един от трудовете на живота си. Това е една книга. Тя е много специална книга. Тук виждате някои от страниците й. Посветена е на рододендроните. Аз разбирам от рододендрони. Занимавам се с тези растения от дете и на страниците на изданието разказвам всичко за тях – какво представляват и как се отглеждат. Нищо от това, което знам за тези растения не съм скрил от вас. Книгата е с размери 21 на 23 сантиметра. Обемът й е 300 страници пълноцветен печат. На страниците ще видите над 210 снимки на рододендрони, отглеждани само в България. Изданието ще е много красиво и луксозно. По него през годините работиха повече от 40 човека, на които аз сърдечно благодаря. От тях 16 са само художниците, 11 от които ще участват с техни рисунки още в първото издание. Но да кажа няколко думи за себе си!

Преди години имах бизнес, но се разделих с него заради книгите. Пиша романи, пиеси за театър и книги за цветя. Заради това захвърлих всякаква друга работа. Книгата за рододендроните е първата ни книга, но с моите приятели работим по още няколко. Да, в тази моя дейност ми помагат доста хора, някои от които са графични дизайнери от световна величина. Надявам се да оцените по достойнство тяхната работа.

Аз правя моята книга вече 11 години, но не мога да я завърша сам, защото не ми стигат силите. Моля, помогнете ми! След 11 години труд и пръскане на много средства, вече съм емоционално съсипан и финансово разорен. Моля, дарете ми макар и малка сума! Така, надявам се, ще събера нужните ми пари! Предварително ви благодаря! Създаването на тази книга се оказа много скъпо начинание. За завършването й са ми необходими още около 12 000.00 лв. (дванадесет хиляди лева) финални плащания.

А ако искате, моля, купете си още от сега по една книга! То е по-добре, мисля, от това да ми подарявате пари. Няма да съжалявате за това свое решение. Коричната цена на изданието ще е 78.00. Ако ми дадете тези пари, аз ще мога да ви изпратя книгата, когато я издам.

Титуляр по сметката: Мирослав Енев